Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ЦЕНТРАЛА ЗА КОТЕЛ SIEMENS RCR110.2ZB

ЦЕНТРАЛА ЗА КОТЕЛ SIEMENS RCR110.2ZB

Код продукт: 39T 0710
Доставчик: СИМЕНС ЕООД
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 218.64 лева

218,64 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.


Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


Двупроводното релейно устройство RCR110.2ZB е член на новото семейство Connected Home за автоматизация на домашно отопление от Siemens. Предназначен е за включване на отоплителен котел или циркулационна помпа. По този начин в отоплителната система осигурява достатъчно топла вода за отопление . Устройството има два релейни контакта за основно напрежение.

Устройството комуникира безжично, но се захранва чрез 230 V кабел. След инсталирането се свързва към системата Connected Home благодарение на безжичната комуникация ZigBee 3.0 . Той си сътрудничи с рутера ZigBee GTW100ZB в системата и освен за превключване на котела или помпата, служи и като повторител на сигнала за укрепване на мрежата ZigBee. Системата се настройва в приложението на мобилното устройство. Релейният блок обаче има и ръчно затваряне на контактното реле. Устройството може също така да бъде върнато към фабричните настройки по всяко време.

Устройството може да се използва в семейни и жилищни сгради. Подходящ е за газови котли, термопомпи, зонови вентили, помпи, топлообменници, проточни нагреватели и малки водогрейни системи.

 

Релейният блок се състои от две части. Електронната основна плоча е поставена в пластмасов корпус с IP 30 защита.

Контроли

  1. LED индикация за състоянието на работа
  2. бутон за работа

Съдържание на пакета

  • релеен блок RCR110.2ZB
  • монтажен комплект
  • инструкции за сглобяване
  • стикер с електрическа схема

 

 

Connected Home работи с безжична комуникация Zigbee 3.0. (2,4 GHz, двупосочен). Гейтуея, който създава ZigBee мрежата, свързва термостатното устройство и релейния блок в него и позволява комуникацията им с мобилното приложение чрез интернет връзка.

 

 

 

Екосистемата Connected Home значително спестява оперативни и енергийни разходи. Тя може да работи с различни тарифи за електроенергия и ефективно да планира отоплението на водата.

 

 

Лесен за изпълнение, лесен за сглобяване и лесен за инсталиране - големите предимства на екосистемата Connected Home. Свързването на устройства отнема само три щраквания и няколко секунди.

 

Към един GTW100ZB гейтуей могат да бъдат свързани до 32 термоглави. Общо до 100 различни устройства могат да бъдат свързани в ZigBee комуникация. Релейният модул RCR1102ZB може да се използва като повторител на радиосигнал за усилване на сигнала.

 

 

Отоплителната екосистема може независимо да контролира и регулира температурата в до десет отделни помещения. По този начин е възможно да се зададе собствена комфортна температура за всяка стая в домакинството, която да отговаря на изискванията на обитателите им.

 

Оптимизирането на потреблението на енергия е нещо естествено. По-ниската консумация спестява пари.

 

 

Цялата отоплителна екосистема се управлява по телефона. Това ви дава пълен контрол с едно кликване. Всичко може да се настрои лесно и бързо. Рутерът има Ethernet и WLAN връзка.