Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

БЕЗЖИЧНА РАДИАТОРНА SMART ТЕРМОГЛАВА SIEMENS ZIGBEE

БЕЗЖИЧНА РАДИАТОРНА SMART ТЕРМОГЛАВА SIEMENS ZIGBEE

Код продукт: 39T 0709
Доставчик: СИМЕНС ЕООД
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 223.08 лева

223,08 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.


Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


 

Термоелектрическият задвижващ механизъм SSA911.01ZB е член на новото семейство Connected Home за автоматизация на домашно отопление от Siemens. Предназначен е за управление на термостатични вентили с връзка M30x1.5 (също и от производители, различни от Siemens). В отоплителната система той регулира потока на отоплителната вода през кръга или радиатора . При свързване към вентила се включва функцията за автоматично адаптиране, което осигурява оптимален ход и сила. Максималната сила e 90 N, а ходът е 5 mm.

Актуаторът е безжичен и се захранва от батерии. Монтирането му върху вентила е много лесно. След инсталирането се свързва към системата Connected Home благодарение на безжичната комуникация ZigBee 3.0 . Системата работи с рутер ZigBee GTW100ZB , чрез който задвижването може да се управлява от приложение в мобилен телефон.

Задвижването има интегриран PI контролер и температурен датчик , който измерва стайната температура и изпраща стойностите към мобилното приложение.

 

 

 

Connected Home работи с безжична комуникация Zigbee 3.0. (2,4 GHz, двупосочен). Гейтуея, който създава ZigBee мрежата, свързва термостатното устройство и релейния блок в него и позволява комуникацията им с мобилното приложение чрез интернет връзка.

 

 

 

Екосистемата Connected Home значително спестява оперативни и енергийни разходи. Тя може да работи с различни тарифи за електроенергия и ефективно да планира отоплението на водата.

 

 

Лесен за изпълнение, лесен за сглобяване и лесен за инсталиране - големите предимства на екосистемата Connected Home. Свързването на устройства отнема само три щраквания и няколко секунди.

 

Към един GTW100ZB гейтуей могат да бъдат свързани до 32 термоглави. Общо до 100 различни устройства могат да бъдат свързани в ZigBee комуникация. Релейният модул RCR1102ZB може да се използва като повторител на радиосигнал за усилване на сигнала.

 

 

Отоплителната екосистема може независимо да контролира и регулира температурата в до десет отделни помещения. По този начин е възможно да се зададе собствена комфортна температура за всяка стая в домакинството, която да отговаря на изискванията на обитателите им.

 

Оптимизирането на потреблението на енергия е нещо естествено. По-ниската консумация спестява пари.

 

 

Цялата отоплителна екосистема се управлява по телефона. Това ви дава пълен контрол с едно кликване. Всичко може да се настрои лесно и бързо. Рутерът има Ethernet и WLAN връзка.