Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ПОЧИСТВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА КЛИМАТИЦИ VISION 1 КГ.

ПОЧИСТВАЩА ТЕЧНОСТ ЗА КЛИМАТИЦИ VISION 1 КГ.

Код продукт: 47PD0084
Доставчик: ЛАБОРЕКС СРЛ
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 27.6 лева

27,60 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

Почистваща течност VISION 1 КГ. за изпарители и кондензатори
Продукт създаден по изцяло нова формула, предназначен за използване в хладилните и климатични системи. Препарата премахва бързо и ефективно варовикови наслагвания и бактериални образувания, като възстановява първоначалния блясък на продукта. Не уврежда алуминия, нито неговите производни сплави, освен това е безопасен за използване.

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ СЪС СРЕБЪРНИ ЙОНИ И С ДЕЗИНФЕКЦИОНЕН ЕФЕКТ ЗА КЛИМАТИЦИ.

Този продукт е предназначен за професионална употреба при почистване и дезинфекциране на климатици, вентилаторни конвектори и охладители на оборудване или технологични потоци.
Формулата се състои от дезинфектант Cleanex®Clima с добавено колоидно сребро, която има силен дезинфекционен ефект. Препаратът е високо ефективен при почистването на всякакъв вид агресивна мръсотия (прах, никотин, мазнина), като същевременно отстранява и неприятните миризми. Той осигурява отстраняване на замърсяванията чрез почистване на филтрите, изпарителите и кондензаторите, което води до повишаване ефективността на оборудването и до намаляване на разхода на електроенергия.
НЕ уврежда металните компоненти и не реагира с пластмасовите и гумени елементи.
Продуктът има антибактериално и антимикотично въздействие.
Указания за употреба: Чрез пулверизиране и се оставя да действа 15 мин.
Разтворът се приготвя за трудно почистване или разтворен с вода в съотношение 1:1 за нормално почистване (на отделните изпарители, на филтрите \ ламелни кондензатори, в т.ч. и на корпусите на уредите). Разтворът се оставя да действа най-дълго в продължение на 15 минути, след което се изплаква от филтрите и външните ламелни кондензатори с вода под ниско налягане или се пуска климатика в режим на охлаждане, като в този случай отстраняването на разтвора и мръсотията от изпарителя става през колектора и тръбата за отвеждане на конденза.
Този продукт се препоръчва за професионална употреба. Съгласно RE 648/2004.
ЗАКЛЮЧЕНИЕ № 5556BIO/02/12.24 Група 1 Tип2.
Съдържа: Кватернерни амониеви съединения, Бензил-С12-16-алкилдиметил, хлориди 0.9%, CE: 270-325-2; CAS: 68424-85-1; колоидно сребро CAS: 7440-22-4; етилов алкохол; парфюм.

H302: Вреден при поглъщане; H314: Предизвиква тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите; H410: Много токсичен за водната среда, с дълготрайни неблагоприятни ефекти; P102: Да се пази от деца; P273: Избягвайте разпръскване на препарата в околната среда; P280: Носете защитни ръкавици/защитно облекло/защитни очила/средства за защита на лицето. P302 + P352:
ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: измийте засегнатото място с много вода и сапун.P305 + P351 + P338:
ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Плакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Извадете контактните си лещи ако имате такива и ако се вадят лесно. Продължете плакненето;
P337 + P313: Ако дразненето в очите продължава: консултирайте се със специалист; P501:
Изхвърлете съдържанието/опаковката съгласно действащото законодателство за управление на опасните отпадъци.
Срок на валидност: 3 години на склад



Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.