Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ТЕРМОПОМПА COMPRESS 3000 AWS 12 KW 400 V С НАГРЕВАТЕЛ

-17%
ТЕРМОПОМПА COMPRESS 3000 AWS 12 KW 400 V С НАГРЕВАТЕЛ

Код продукт: 35RB0372
Доставчик: РОБЕРТ БОШ СРЛ
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 15169.01 лева

18.498,79 лева
(Намаление 17 %)
15.169,01 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

ПРЕДИМСТВА

МОЩНОСТ
Висока ефективност, COP до 4,8 (съгласно стандарт A7/W35 EN14511). Годна за работа дори при външна температура -20 °C. Модулация на мощността с помощта на инвертор. Максимална температура на подаваната вода за отопление до 55 °C.

ИНСТАЛИРАНЕ
Връзките на двата различни стенни вътрешни модула са лесно достъпни, което дава възможност за бързо инсталиране. С оригиналните принадлежности от Bosch могат да се реализират различни конфигурации на системата: до 4 отоплителни или охладителни кръга, връзка с инсталация със соларен колектор. Автоматичната функция за разпознаване на системата дава възможност за бързо пускане в експлоатация.

ОПИСАНИЕ НА УРЕДА
Независимо дали планирате нова инсталация или модернизация на съществуваща система за отопление и искате да оборудвате конвенционалния си котел с термопомпа, новата Compress 3000 AWS е подходяща и за самостоятелни къщи, и за апартаменти.

ЛЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ
С ясния дисплей и командването с един бутон на потребителския интерфейс на регулатора HPC400 от Bosch, Compress 3000 AWS може да бъде настроена перфектно към индивидуалните ви
потребности от отопление. Управлението интегрира модерните и стабилни топлоизточници в системата ви с експертна грижа. Можете да се свържете и чрез Интернет след добавяне на опцията IP модул.

И ОТОПЛЕНИЕ, И ОХЛАЖДАНЕ - НЯМА ПРОБЛЕМИ
Bosch Compress 3000 AWS се предлага като стандартно оборудване и за отопление, и за активно охлаждане. Благодарение на вътрешната помпа, отоплителният кръг може да се свърже директно с термопомпата. Отоплителният кръг е оборудван с интегрирана високо ефективна помпа, предпазен клапан, датчик за налягане и обезвъздушител.

И ВЪТРЕ, И НАВЪН
Системата на Compress 3000 AWS включва външен и вътрешен модул. Двете тела са свързани с линията на хладилния агент. Новата система термопомпи е с модулиращ външен модул, така че подаваната мощност от помпата на отоплението винаги е адаптирана към топлинното потребление на системата и подгряването на БГВ е осигурено по всяко време. Предлагат се два варианта на вътрешния модул за монтаж на стената: за един или за два енергийни източника.

ПРЕДИМСТВАТА НАКРАТКО

" Достъпна термопомпа за отопление, oхлаждане и с опция за подгряване на БГВ при ниска сложност на инсталацията
" Оптимизирана регулировка на капацитета и висока ефективност на термопомпата, благодарение на надеждната инверторна технология
" Възможности за гъвкаво приложение и ниски монтажни разходи за 2-та различни предварително конфигурирани вътрешни модула
" Интелигентното управление за термопомпи е стандартно интегрирано във вътрешния модул
И още
При необходимост Compress 3000 AWS може да се комбинира с газов котел, както и с други източници на възобновяема енергия (фотоволтаични или с биомаса). Няма значение, дали искате системата ви да използва слънчева енергия, или предпочитате да използвате твърдо гориво, въздух или вода като енергоизточник като енергоизточник - ние от Bosch разполагаме с всичко, от което се нуждаете за комфортно отопление с възобновяема енергия.





Техническо описание

НОМИНАЛЕН ТОК НА ПРЕДПАЗИТЕЛЯ ОТ СВРЪХ ТОК [A] 39
ТЕГЛО [КГ.] 94
МАКСИМАЛНА ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ А7/W35 [KW] 12,2
КОЛИЧЕСТВО ХЛАДИЛЕН АГЕНТ [КГ.] 2,3
EER 3,3
ЗАХРАНВАНЕ [V/Hz] 400/50
ХЛАДИЛЕН АГЕНТ R410
ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ A35/W7 MAX [kW] 12
COP A +7/W35 4,4
ТЕМПЕРАТУРА МАКСИМАЛНА [GRD C] 55
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.