Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ТЕРМОПОМПА CLIVET,МОНОБЛОК,R32,8KW,230V

ТЕРМОПОМПА CLIVET,МОНОБЛОК,R32,8KW,230V

Код продукт: 84CL0003
Доставчик: Clivet SPA
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 9421.2 лева

9.421,20 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

CLIVET - Над 30 години: Решения за устойчив комфорт, благополучие на хората и околната среда.
Създадена във Фелтре, Белуно Италия през 1989 г. от Бруно Бело, компанията започва своята дейност с производство на чилъри и термопомпи. След това Clivet разработва иновативни специализирани системи, базирани на покривни модули, WLHP системи (термопомпа с воден контур) и жилищни системи.

ПРЕДИМСТВА НА ТЕРМОПОМПИТЕ CLIVET

" ВИСОКА СЕЗОННА ЕФЕКТИВНОСТ : Гарантирана от технологията DC Inverter, на компресора и вентилаторите, с която е възможно да се модулира скоростта според реалното енергийно натоварване. Това решение позволява допълнително намаляване на консумацията и значително подобряване на сезонната ефективност, особено в ситуации на частично натоварване, което съвпада с по-дългото време на работа на уреда.
" УСЪВЪРШЕНИ ТЕХНОЛОГИИ : Постоянният фокус на Clivet върху подобряването доведе до въвеждането на специфични конструктивни характеристики, ELFO Energy Edge: хидрофилния топлообменник - гаранция за ефективност при всякакви условия на употреба, електронен термостат за оптимизиране на работата на хладилната верига с компресор и DC инверторни вентилатори. Уредът е оборудван със стандартна DC инверторна циркулационна помпа, която гарантира допълнително спестяване на енергия чрез модулиране на водния поток според натоварването и падането на налягането на системата.
" МАКСИМАЛНА ТИШИНА : ELFO Energy Edge е на върха в своята категория, благодарение на оптимизиран профил на вентилатора и на модулацията на вентилатора и компресора според външните условия и натоварването на системата.
" РАЗШИРЕН РАБОТЕН ДИАПАЗОН : ELFO Energy Edge е в състояние да отговори на най-строгите изисквания по отношение на работни температури с максимална ефективност. При охлаждане работата е гарантирана дори при много ниски външни температури (от 46 ° C до -5 ° C), идеални за нуждите на ИТ приложенията. При отопление работата е гарантирана до -20°C на външен въздух, произвеждайки топла вода до 60°C.
" БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА ЦЕЛОГОДИШНО : ELFO Energy Edge е в състояние да произвежда битова гореща вода с температура 60 °C както през зимата с външни температури до -20 °C, така и през лятото с външни температури до 43 °C.
" APP : ELFO Energy Edge EVO е оборудван с WiFi връзка за връзка със специалното APP, което ви позволява да управлявате всички основни функции на термопомпата.
" ELFOControl3 : ELFO Energy Edge EVO е съвместим и с ELFOControl3, усъвършенстваната система за управление на Clivet за управление на работата на цялата система, осигуряваща лесна употреба, висока производителност благодарение на оптимизирането на работата на модула, подобряване на комфорта и безопасността на непрекъснатостта на работа за всякакви условия на околната среда. Интелигентна система и фотоволтаици. С повишено внимание към околната среда и за още по-голяма гъвкавост на приложенията беше въведена функцията Smart-grid за режим на работа в рамките на Smart-Grid (SG сигнал) в комбинация с фотоволтаична система (EVU сигнал).


Техническо описание

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА МИНИМАЛНА [grd C] -25
СТРАНА ПРОИЗХОД ИТАЛИЯ
ТИП МОНОБЛОК
ТЕГЛО [КГ.] 111
ДИАМЕТЪР ВРЪЗКИ [ЦОЛ] 1"
ДЪЛЖИНА [MM] 1,210
МАКСИМАЛНА ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ А7/W35 [KW] 8,60
КОЛИЧЕСТВО ХЛАДИЛЕН АГЕНТ [КГ.] 2
ЗАХРАНВАНЕ [V/Hz] 230/50
ВИСОЧИНА [ММ] 945
КЛАС ЕФЕКТИВНОСТ A+++
ХЛАДИЛЕН АГЕНТ R32
МОДЕЛ WiSAN-YME 4.1
ДЪЛБОЧИНА [ММ] 402
ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ A35/W7 MAX [kW] 8,00
EER A35/W7 4,16
COP A +7/W35 4,60
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.