Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪНШНИ ТЕЛА НА КЛИМАТИЦИ CLEANEX CLIMA PLUS  5 КГ

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪНШНИ ТЕЛА НА КЛИМАТИЦИ CLEANEX CLIMA PLUS  5 КГ

Код продукт: 47PD0087
Доставчик: ЛАБОРЕКС СРЛ
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 133.2 лева

133,20 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

СУПЕРКОНЦЕНТРИРАН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ
- СУПЕРКОНЦЕНТРИРАН ПРОДУКТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ АГРЕСИВНИ ЗАМЪРСЯВАНИЯ (ПРАХ, НИКОТИН, МАЗНИНИ) ОТ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ
- ВЪЗСТАНОВЯВА ЕФЕКТИВНОСТТА НА ТОПЛООБМЕНА НА ОБОРУДВАНЕТО ЧРЕЗ БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИ, ИЗПАРИТЕЛИ ИЛИ ЛАМЕЛНИ КОНДЕНЗАТОРИ
- ДОБАВКА С ИНХИБИТОРИ НА КОРОЗИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА МЕДНИ, АЛУМИНИЕВИ И ЖЕЛЕЗНИ ЧАСТИ.

Cleanex Clima Plus е суперконцентриран почистващ препарат (само за професионална употреба) за почистване на климатични системи: климатици, вентилаторни конвектори и охладители. Продуктът има висока ефективност при почистването на всякакви видове агресивни замърсявания (прах, никотин, мазнини). Премахването на замърсяванията чрез почистване на ламелни филтри, изпарители и кондензатори, води до повишаване на ефективността и значително намаляване на консумацията на електроенергия. Продуктът премахва неприятните миризми и осигурява ненадминато качество на климатизацията. Cleanex Clima Plus не атакува метални компоненти и не реагира с пластмасови или гумени елементи.
Начин на употреба: Пригответе разтвор с концентрация 3%-5% за нормално почистване или до максимум 10% за интензивно почистване. Нанесете разтвора, като го напръскате върху елементите, които се нуждаят от почистване: ламелни изпарители на сплит климатици или вентилаторни конвектори, техните филтри, ламелни кондензатори, както и върху корпусите на уредите. Оставете разтвора да подейства до 10 минути, след което изплакнете с вода под ниско налягане (пълнители и кондензатори на външни тела на сплит климатици или охладители) или пуснете климатичната система в режим на охлаждане, като в този случай разтворът и замърсяванията се отстраняват от изпарителите на сплит климатици или вентилаторните конвектори през колектора и тръбата за отвеждане на кондензата.
Препоръчва се климатичните системи да се почистват в началото на всеки охладителен сезон (пролетта) и на всеки отоплителен сезон (есента).
Продуктът се препоръчва за професионална употреба.
Съдържание: алкохоли под 5%, фосфанати минимум 5% но не повече от 15%, повърхностно-активни вещества минимум 15% но не повече от 30%, инхибитори на корозията.
H302: Вреден при поглъщане. H315: Предизвиква дразнене на кожата. H319: Предизвиква сериозно дразнене на очите.
P102: Да се съхранява извън обсега на деца. P264: Да се измият ръцете старателно след употреба. P270: Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта. P280: Използвайте предпазни ръкавици/предпазно облекло/предпазни очила. P305 + P361 + P338: ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължете с изплакването. P302 + P361 + P352: ПРИ КОНТАКТ С КОЖАТА: незабавно свалете цялото замърсено облекло. Измийте обилно със сапун и вода. P304 + P340: ПРИ ВДИШВАНЕ: изведете лицето на чист въздух и го поставете в позиция, улесняваща дишането. P301 + P312: ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: при неразположение се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ /на лекар/. P501: Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с местните/регионалните/националните разпоредби.
Срок на годност: 36 месеца при спазване на условията, препоръчани от производителя, защитен от замръзване, излагане на пряка слънчева светлина и замърсявания.

Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.