Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК DEZIT,9000 BTU 2024 R32 клас A++/A+, Wi-Fi

ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК DEZIT,9000 BTU 2024 R32 клас A++/A+, Wi-Fi

Код продукт: 81AC0243
Доставчик: МИДЕА ЕЛЕКТРИК ТРАДИНГ ( СИНГАПОРЕ ) КО ПТЕ ЛТД
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 1004.83 лева

1.004,83 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.


Техническо описание

SCOP 4,1
SEER 7
НОМИНАЛНА ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ [Btu/h] 9,000
КЛАС ЕФЕКТИВНОСТ A++
ХЛАДИЛЕН АГЕНТ R32
КОЛИЧЕСТВО ХЛАДИЛЕН АГЕНТ [КГ.] 0,47
НОМИНАЛНА КОНСУМАЦИЯ (ОХЛАЖДАНЕ) [KW] 0,8
НОМИНАЛНА КОНСУМАЦИЯ (ОТОПЛЕНИЕ) [KW] 0,930
НОМИНАЛНА ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ [Btu/h] 10,000
ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ [KW] 2,3
ОХЛАДИТЕЛНА МОЩНОСТ [KW] 2,6
ТЕГЛО ВЪНШНО ТЯЛО [КГ.] 22,8
ЗАХРАНВАНЕ [V/Hz] 220-240V,1Ph,50Hz
ТЕГЛО ВЪТРЕШНО ТЯЛО [КГ.] 6,7
МОДЕЛ MSAFAU-09HRFN8-QRD1GW
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА [°C] -15
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.


ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК DEZIT

Представяме ви инверторен климатик Dezit. Външните тела от серията имат специален нискотемпературен комплект, който позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15°C.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРЕН КЛИМАТИК DEZIT

Wi-Fi контрол

Wi-Fi управлението позволява лесно управление на климатичната система чрез смарт устройства – смартфон или таблет. Климатикът може да се управлява дистанционно от всяка точка на света.

Breeze Away

С едно натискане на бутон посоката на въздушната струя се регулира автоматично до максималния ъгъл, за да се предотврати директен въздушен поток.

3D въздушен поток

Жалузите на вътрешното тяло на климатика се движат автоматично във всички посоки, като осигуряват равномерно разпределение на климатизирания въздух във всички ъгли на помещението.

Филтър с висока плътност

В сравнение с обикновените филтри за прах, филтърът с висока плътност улавя най-фините частици прах във въздуха и осигурява до 80% по-чист и по-здравословен въздух.

Филтър със студен катализатор

Филтърът със студен катализатор елиминира формалдехид и други летливи органични съединения, както и вредни газове и миризми.

Био филтър (HEPA)

Био филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактериите, гъбичките и микробите. Биологичният ензим убива бактериите, като разрушава клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторното замърсяване.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава много положителни и отрицателни йони за премахване на миризми, прах, тютюнев дим и полени. Това осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Тих режим

Вентилаторът на вътрешното тяло работи на много ниски обороти, намалявайки шума и осигурявайки спокойствие и тишина.

Нощен режим

Когато нощният режим е активиран по време на охлаждане, климатикът автоматично повишава стайната температура с 1°C за първите два часа, след което остава фиксирана. При активиран нощен режим по време на отопление, климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C за първите два часа, след което остава фиксирана.

ECO режим

Този икономичен режим включва нова иновативна технология за пестене на енергия ECO. При активиран бутон “ECO” климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа непрекъсната работа.

Самопочистващ се

По време на процеса на самопочистване, вътрешното тяло работи чрез специален режим за обдухване и изсушаване на влагата от изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да предотвратява развитието на бактерии.

Хоризонтални жалузи

Хоризонталните жалузи се движат под ъгъл от 120°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 90°. Тези по-гъвкави жалузи осигуряват по-широко и по-равномерно охлаждане.

Вертикални жалузи

Вертикалните жалузи плават под ъгъл от 110°, докато при конвенционалните климатици това се случва само при 80°. Това води до охлаждане, което е по-широко и по-равномерно.

Турбо режим

Когато режимът Turbo е активиран, вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимална скорост, за да осигури желаната температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се връща към предварително зададения режим, преди да активира Turbo режим.

1W в режим на готовност

Климатикът автоматично преминава в енергоспестяващ режим, когато е изключен (в режим на готовност). Това намалява консумацията на енергия от 5 W на 1 W, което ви дава до 80% икономия на енергия.

Режим против замръзване

В режим на отопление климатика поддържа 8°C, тази постоянна температура предпазва дома от прекомерно охлаждане през зимата или замръзване на тръби и стайни растения. Режимът е особено подходящ при продължително отсъствие на обитателите на дома.

Следвай ме

Дистанционното управление има вграден температурен сензор, който автоматично регулира работната температура в зависимост от измерената температура в района, в който се намира.

Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора улеснява стартирането на системата при много ниски температури на околната среда.

Скоростен лост

Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране на консумацията на енергия. Смяната на скоростите е достъпна само в режим на охлаждане.

Автоматично рестартиране

В случай, че климатикът спре да работи неочаквано поради прекъсване на захранването, той ще се рестартира автоматично веднага след възстановяване на захранването и ще започне да работи в режима, зададен преди изключването на захранването.

Откриване на теч на хладилен агент

Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка ""EC"", който се изписва и спира да работи автоматично при установяване на теч на фреон. Това ще предпази компресора на климатика от повреда, причинена от високи температури при изтичане на хладилен агент.

Комплект за ниска околна температура

Нискотемпературният комплект позволява на климатичните системи да работят в режим на охлаждане при външна температура от -15°C.

Покритие на топлообменника Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното покритие Blue Fin. Golden Fin ефективно предотвратява растежа и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта на корозивни елементи.

Памет

Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запазва при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.

Двупосочно оттичане

Дренажната тръба може да бъде прекарана от лявата или дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Спешна операция

При другите климатици при грешка на сензора за температурата системата спира да работи. При Dezit вътрешното тяло отчита код за грешка, но системата продължава да работи в авариен режим.

Диамантен дизайн

Панелите на външното тяло са изработени с диамантен дизайн, което прави конструкцията по-здрава и устойчива на вибрации. За по-тихата работа на външното тяло допринасят новият вентилатор Bionic и капакът на изхода на въздуха с винт Archimedes.

Електрически нагревател за външното тяло

Електрически нагревател в долната част на външното тяло предотвратява замръзване на конденз при ниски температури.

24-часов и седмичен таймер