Този сайт използва cookies. За повече информация относно cookies кликнете тук.
 02/8920940



 

АНТИФРИЗ ЗА ТЕРМОПОМПИ CHILLER PROTECT 10 КГ. 8.9Л КОНЦЕНТРАТ

АНТИФРИЗ ЗА ТЕРМОПОМПИ CHILLER PROTECT 10 КГ. 8.9Л КОНЦЕНТРАТ

Код продукт: 47PD0102
Доставчик: ЛАБОРЕКС СРЛ
Продуктът е наличен
Цената е за
1 = 1 БР.
1 БР. = 103.2 лева

103,20 лева
Цена с ДДС

Количество  


Внимание! Всички снимки на продуктите са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул.

CHILLER PROTECT - СУПЕРКОНЦЕНТРИРАН АНТИФРИЗ ЗА ТЕРМОПОМПИ ТИП ВЪЗДУХ-ВОДА
- СПЕЦИАЛНА ФОРМУЛА ЗА ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ И КОРОЗИ
- МАКСИМАЛНА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ГЛИКОЛИ, ПОЗВОЛЯВАЩА ВИСОКО НИВО НА РАЗРЕЖДАНЕ С ВОДА
- ПОДХОДЯЩ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ В ОХЛАЖДАЩО ОБОРУДВАНЕ, ПО-СПЕЦИАЛНО В ОХЛАДИТЕЛИ И ТЕРМОПОМПИ ТИП ВЪЗДУХ-ВОДА

Chiller Protect е антифриз, на базата на моноетилен гликол, за жилищни или промишлени термотехнически ОВК съоръжения. Продуктът съдържа комплексен пакет от инхибитори на корозията, за да осигури повишена защита на инсталации, които включват кондензни котли, инсталации за подово отопление, охлаждащо оборудване, като охладители, или инсталации с термопомпи тип въздух-вода. Освен това, предвид по-ниския температурен режим, при който работят тези съоръжения, антифризът е със специална формула, за да се намали рискът от замърсяване на течността с микроорганизми. Продуктът представлява суперконцентрат, което позволява увеличаване на съотношението на разреждане с вода в зависимост от желания режим на работа.
Благодарение на своя химичен състав антифризът Chiller Protect осигурява защита от корозия на части от мед, месинг, стомана, неръждаема стомана и алуминий. Предотвратява електрокорозията и осигурява правилната работа на циркулационните помпи в инсталацията.
Антифризът Chiller Protect е съвместим с еластомери от етилен-пропилен-диен-каучук (EPDM), акрилонитрил-бутадиен-каучук (NBR) и силикон, в съответствие с NFR15-601 /1991.
Препоръки: За да поддържате оптимални работни характеристики при дългосрочна употреба на топлинната течност, е препоръчително да почистите системата, преди да я напълните с антифриз. Не използвайте в инсталации с поцинковани тръби, цинкови или магнезиеви компоненти.
Начин на употреба: Използва се в смес с деминерализирана вода.
Съдържание: моноетиленгликол, органични инхибитори на корозията
H302: Вреден при поглъщане. H373: Поглъщането може да причини бъбречно увреждане.
Предпазни мерки: Да се съхранява извън обсега на деца. Преди употреба прочетете етикета. Да се измият ръцете старателно след употреба. Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта. Да се съхранява само в оригиналната опаковка. При поглъщане: При неразположение се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ /на лекар/. Изплакнете устата обилно с вода. Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с местните/регионалните/националните разпоредби.
Срок на годност: 5 години при съхранение.

Техническо описание

Няма информация.
Няма информация.
Няма информация.
1 5


Няма намерени резултати.